Gå til hovedinnhold

Fiskeernæringsseminar


Fiskeernæringseminar bilde intra
Dato 11. mars 2024 - 12. mars 2024
Sted Grand selskapslokaler, Bergen

Havforskningsinstituttet ønsker velkommen til det 16. norske fiskeernæringsseminaret som vil bli arrangert i Grand selskapslokaler, Bergen 11.–12. mars 2024 kl. 10.00–16.00.

Det norske fiskeernæringsseminaret blir arrangert annet hvert år og ønsker å være en arena for å kommunisere det siste innen forskning og legge til rette for god dialog mellom aktører innen fiskeernæring og oppdrett i Norge. 

Temaet for seminaret er Fôr for bærekraftig fremtid for alle arter under oppdrett i Norge

Vi inviterer til tre sesjoner:  

1)    Bærekraftige fôrråvarer
2)    Ernæring: opptak, behov og mekanismer 
3)    Helse og velferd 

Fôr for bærekraftig fremtid inkluderer ulike aspekt innen fôrsikkerhet, nye råvarer, klimafotavtrykk, tilgang og opptak av næringsstoff, ernæringsbehov under moderne produksjonsbetingelser, genetikk, samt ernæringsstatus og mekanismer som påvirker artenes spesifikke vekst, helse og velferdsparameter.

Formålet med seminaret er at vi sammen fokuserer på ulike aspekt innen fiskeernæring som kan bidra til økt akvakulturproduksjon via tjenlige fôrråvarer, god ernæringspraksis, samt forebygge sykdom og dødelighet. 

Vedlegg: Program fiskeernæringsseminaret 070324 (pdf)

Konferansespråket er norsk, sammendrag og presentasjoner kan være på engelsk. 

Påmelding

Meld deg på her (2700,- NOK inkl. moms) – påmeldingsfrist 23. februar 2024 kl. 12 00

NB! Påmelding er ikke fullført før påmeldingsavgiften er betalt. Påmelding er bindende. Skulle man måtte melde seg av konferansen igjen, kan dette gjøres på e-post til arrangementshjelpen@hi.no. Konferanseavgiften vil ikke bli tilbakebetalt etter at påmeldingsfristen er utløpt.

Lenke til betaling 

Skulle du oppleve noen problemer med betaling, send en e-post til arrangementshjelpen@hi.no.

Vil bedriften din sponse arrangementet? Bedrifter som ønsker å sponse arrangementet melder seg på ved å sende en e-post til arrangementshjelpen@hi.no. Bedriftsregistreringer inkluderer en stand, to deltagerpass med middag, samt logo på denne siden (minimum 15 000,- NOK eks. moms).

Hotell

Vi har reservert noen hotellrom ved Grand Hotel Terminus til avtalepris. For å benytte deg av dette, ring hotellet på tlf. 55 21 25 00 eller send en e-post til resepsjon@grandterminus.no og oppgi bookingkode 4082504.
Frist for bestilling er 19. februar 2024.

Samarbeidspartnere

 

Logoen til Arctic feed ingredients

 

Cargill sin logo

Fôrregion-logo

Logo_Biorigin